• Vacaturebank

  Alle vacatures in de categorie 'Sport' :

  Sporten met mensen met een verstandelijke beperking

  Philadelphia LooiersbuurtPhiladelphia is een zorg organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij ons op de Looiersbuurt begeleiden wij mensen bij hun woonsituatie.
  Bij onze woonlocatie in Bolsward hebben...
  Lees meer

  Sport- en spelbegeleiders voor gevluchte kinderen in Nederland

  TeamUpTer versterking van onze teams van enthousiaste vrijwilligers zijn we op zoek naar teamplayers die op de maandag of donderdag(middag/avond) de sport-, spel- en bewegingsactiviteiten voor gevluchte...
  Lees meer

  Medewerker Kiosk

  Zwembad de KlompDe medewerker van de kiosk verkoopt drinken, snoep, ijs en kleine snacks aan de zwembadbezoekers. We vragen u ook om het terrasmeubilair klaar te zetten en op te ruimen.
  Lees meer

  Webmaster, Voorzitter, Vrijwilligerscoördinator, Meewerken aan actie's, Vrijwilligerswerving, Fietsdocent, Communicatiemedewerker, Secretaris

  Fietsersbond afd. FrieslandJe hebt ervaring, inzicht, maakt makkelijk contacten, je bent sociaal, enthousiast en creatief, kan goed met computers werken, dan is dit wat voor jou.

  Lees meer

  Schoonmaak binnen

  Stichting ONS Zwembad BolswardKleedruimtes schoonmaken.Horeca/entree schoonmaken.Ramen lappen binnen/buiten
  Er worden meerdere vrijwilligers gezocht. Aantal dagen en uren in overleg
  Lees meer

  Zwemonderwijzers en zwemassistenten Workum

  Stichting OnbeperktDe Stichting Onbeperkt zoekt zwemonderwijzers en zwemassistenten die les geven aan mensen met een beperking. De mensen worden individueel begeleid en per zwemmer verschilt de ondersteuning.
  Lees meer
  Meer vacatures...