Zonder Javascript functioneert deze website niet. Schakel Javascript in in uw browserinstellingen.
 • Vrijwilligers gezocht voor parkrun Sneek

  Parkrun Sneek
  Locatie: Potten Sneek
  Plaats: Sneek (Snits) - Súdwest-Fryslân

  We zoeken jou!


  Parkrun is een wereldwijd en gratis evenement, georganiseerd door de lokale gemeenschap, waar je kunt wandelen, joggen, hardlopen, meehelpen of toekijken. Parkrun is 5km en vindt vanaf 15 april elke zaterdagmorgen plaats bij De Potten. Parkrun is positief, gastvrij en inclusief, er is geen tijdslimiet en niemand finisht als laatste. Iedereen is welkom om mee te komen doen!!

  Om dit mogelijk te maken, missen we nog 1 onderdeel… Namelijk vrijwilligers die dit evenement mogelijk kunnen maken! Spreekt het concept van Parkrun jou ook zo aan? Meld je dan als vrijwilliger! Per keer hebben we 5 vrijwilligers nodig, geen sport ervaring nodig! Het gaat om maximaal 2 uurtjes per keer van 8:30 tot 10:30. Hoe vaak je wil komen helpen, is aan jou! We maken ruim van te voren een planning op basis van jouw voorkeuren. 

  Parkrun heeft een aantal vrijwilligers rollen bedacht om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom zijn de volgende mensen nodig: 
  1. Run Director: Deze is verantwoordelijk voor het verloop van het evenement, verwelkomt de mensen, zorgt dat alles goed verloopt en stuur bij waar nodig. 
  2. Tijdwaarnemer Kan op zijn eigen telefoon een appje installeren, en bij elke deelnemer die over de finish komt "klokt" hij of zei de tijd! 
  3. Token uitdeler: als iemand binnen is gekomen, dan krijgt hij na de tijdmeting een corresponderende token met een barcode, deze wordt later gescand.   
  4. De Scanner: als een deelnemer geklokt is en hij of zei heeft de token gekregen, Dan scan je de persoonlijke barcode en de token barcode en zo wordt de tijd geregisseerd op de website van het evenement. 
  5. Tail walker: De filosofie van parkrun is dat niemand laatste is, want een vrijwilliger loopt als laatste over het parcours. Deze kan dan ook gelijk de bordjes meenemen. Kijk ook eens op parkrun.co.nl voor meer informatie en hopelijk wordt je net zo enthousiast als wij al zijn!

  Lijkt deze vacature je leuk? Reageer dan hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
  Parkrun is een wereldwijd en gratis evenement, georganiseerd door de lokale gemeenschap, waar je kunt wandelen, joggen, hardlopen, meehelpen of toekijken. Parkrun is 5km en vindt vanaf 15 april elke zaterdagmorgen plaats bij De Potten.
  Parkrun is positief, gastvrij en inclusief, er is geen tijdslimiet en niemand finisht als laatste. Iedereen is welkom om mee te komen doen!!
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebankLink kopieren