• Vrijwilliger voor tuin/moestuin

  Het Kleine Paradijs
  Locatie: Het Klein Paradijs
  Plaats: Oosterend (Easterein) - Súdwest-Fryslân
  Categorie: Natuur
  Vrijwilliger voor in onze tuin/moestuin,

  Het Kleine Paradijs in Easterein is een prachtige plek waar je kunt overnachten in een boomhut, kerkje maar ook op een vlot in het water. Gelegen midden tussen de Friese weilanden kunt u hier de rust van de natuur ervaren.

  We zijn nu ruim anderhalf jaar op deze unieke locatie en we hebben het druk met veel verschillende bezigheden. Dagelijks komen toeristen uit het hele land ons bezoeken en in totaal kunnen ook 22 mensen op ons terrein logeren. We willen graag een plek zijn waar mensen zich thuis voelen, aan persoonlijke ontwikkeling kunnen doen en waar familie opstellingen word gegeven door Mathijs. Zie ook onze website.

  We zijn nu op zoek naar mensen die ons willen helpen in de tuin en moestuin. Wij hebben een prachtige plek, appelbomen, een kleine kas en een stuk grond met eigen moestuin. Het lukt mij niet om hier onze eigen groente te verbouwen ook omdat ik de kennis niet echt heb en ook vind ik het fijn om samen te doen. Het mooiste zou zijn dat we zelf onze groentes kunnen oogsten, deze verkopen aan gasten maar ook mag de vrijwilliger zelf zijn groente verbouwen. Daarnaast is onze tuin flink groot en vraagt nogal wat onderhoud. Vind u het leuk om ons te helpen. Ook organiseren we eens in de drie maanden een tuindag van vrijwilligers en combineren dit met een leuke dag/workshop.
  Ben jij iemand die het leuk vind om er persoonlijke ontwikkeling of met zorg kinderen of mensen met een handicap/beperking te werken en hoe mooi is het om samen met elkaar een mooie  plek te creëren waar we voor elkaar klaarstaan.  Ben jij die gezellige, creatieve of handige duizendpoot in de tuin en lijkt het je wat om op onze locatie vrijwilligers werk te doen reageer dan hier onder.  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank