Zonder Javascript functioneert deze website niet. Schakel Javascript in in uw browserinstellingen.
 • Start BUURTBEMIDDELING Súdwest-Fryslân!

  Sociaal Colllectief Buurtbemiddeling
  Locatie: Sudwest-Fryslân
  Plaats: Bolsward (Boalsert) - Súdwest-Fryslân
  Categorie: Zorg en Welzijn
  Voor deze vacature moet je minimaal 18 jaar zijn.

  Word vrijwilliger bij Team Buurtbemiddeling 

  Buurtbemiddeling is al meer dan 25 jaar op succesvolle wijze actief in Nederland, en start nu ook in de gemeente Súdwest-Fryslân! Stichting Sociaal collectief is op zoek naar vrijwilligers  voor het project Buurtbemiddeling. Ben jij een goede luisteraar?  Zie je het als een uitdaging om mensen weer met elkaar in gesprek te brengen? Tegelijk bijdragen aan een harmonieuzere buurt?  Dan is Buurtbemiddeling op zoek naar jou! 


  Wat doet een Buurtbemiddelaar? 

  Je helpt buren die een conflict hebben  weer met elkaar in gesprek te komen. Het gaat dan bijvoorbeeld om zaken als overhangende takken, geluidoverlast. Het ‘klein leed’ dat al snel groter kan worden. Buurtbemiddelaars gaan in teams van twee personen  met beide partijen in gesprek over het conflict, en zetten in op het gezamenlijk aanpakken van het probleem. Buurtbemiddelaars zijn geen “Rijdende rechter”, maar verbinders.

  Wat brengt het jou?

  Leuk en uitdagend vrijwilligerswerk, waarbij je samenwerkt in een team van Buurtbemiddelaars. Het volgen van een gecertificeerde training is een vereiste. Deze is voor vrijwilligers gratis. Een leuke training die bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling en communicatie skills. Daarnaast zijn er zo nu en dan intervisie bijeenkomsten met vrijwilligers, en krijg je actief begeleiding vanuit Sociaal Collectief. 

  Wij vragen van jou een nieuwsgierige en open houding, en dat je je onpartijdig en neutraal op kunt stellen. Ook durf je moeilijke onderwerpen op tafel te leggen en mensen aan te spreken in een bemiddelingstraject. 


  We gaan op korte termijn starten met een training, vol = vol en op volgorde van aanmelding. Grijp dus nu je kan om nieuw en uitdagend vrijwilligerswerk aan te gaan! Ook inwoners met een coachings- of mediationopleiding die ervaring willen opdoen, zijn meer dan welkom.

  Interesse of meer informatie? 


  Contactpersoon Jetske Albada 

  Stichting Sociaal Collectief 

  j.albada@sociaalcollectiefswf.nl

  06-25717171

  Juli 2022


  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebankLink kopieren