• Klusjes man/vrouw

  Het Kleine Paradijs
  Locatie: Het kleine paradijs Easterein
  Plaats: Oosterend (Easterein) - Súdwest-Fryslân
  Categorie: Klussen
  Vrijwilliger als creatieve duizendpoot/klusjes man/vrouw

  Het Kleine Paradijs in Easterein is een prachtige plek waar je kunt overnachten in een boomhut, kerkje maar ook op een vlot in het water. Gelegen midden tussen de Friese weilanden kunt u hier de rust van de natuur ervaren.

  We zijn nu ruim anderhalf jaar op deze unieke locatie en we hebben het druk met veel verschillende bezigheden. Dagelijks komen toeristen uit het hele land ons bezoeken en in totaal kunnen ook 22 mensen op ons terrein logeren. We willen graag een plek zijn waar mensen zich thuis voelen, aan persoonlijke ontwikkeling kunnen doen en waar familie opstellingen word gegeven door Mathijs. Zie ook onze website.

  Wij zoeken eigenlijk iemand die ons kan helpen met klusjes op het terrein, onderhoud van alle huisjes en bv. schilderen van de accommodaties

  Vind jij het leuk om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn of werken met mensen met een handicap  hoe mooi is het om samen met elkaar een mooie  plek te creëren waar we voor elkaar klaarstaan. 

  Ben jij die gezellige, creatieve of handige duizendpoot en lijkt het je wat om op onze locatie vrijwilligers werk te doen reageer dan hier onder. 
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank