Zonder Javascript functioneert deze website niet. Schakel Javascript in in uw browserinstellingen.
 • Gastvrouw/Gastheer gezocht voor Alzheimer Café Súdwest in Koudum

  Alzheimer Café Súdwest
  Locatie: De Klink
  Plaats: Koudum (Koudum) - Súdwest-Fryslân
  Categorie: Zorg en Welzijn
  Heb jij hart voor mensen met dementie? En wil jij een steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun naasten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


  Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplek met maandelijkse bijeenkomsten voor mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden. De bijeenkomsten van Alzheimer Café Súdwest vinden plaats op de 1e dinsdag van de maand van 19.30-21.00 uur; Inloop vanaf 19.00 uur. De gasten krijgen informatie over dementie en kunnen ideeën en ervaringen uitwisselen. De sfeer is informeel en gemoedelijk, net als in een gewoon café.

   

  Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek en verrassende ontmoetingen. Iedere bijeenkomst staat in het teken van een thema


  Wij zoeken:


  Gastvrouw/Gastheer
  · Zorgdragen voor een warm ontvangst en veilig klimaat voor de bezoekers.
  · Oog hebben voor eventuele emoties van bezoekers en daar gepast op reageren.
  · Het bieden van een luisterend oor.
  · Ondersteunen van de gespreksleider en coördinator van het Alzheimer Café.
  · Meehelpen in de catering en voorbereidende werkzaamheden.

  Wij bieden:
  Wij bieden je trainingen, onkostenvergoeding en gezellige vrijwilligersbijeenkomsten. Is je interesse gewekt? Dan gaan we graag met je in gesprek. Reageren of een vraag stellen kan via Gerda Muller per mail g.muller@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch via 
  06 25717156.
  Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met duizenden vrijwilligers, mensen met dementie, mantelzorgers, onderzoekers, donateurs en collectanten, werken wij aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wij hebben één doel voor ogen: vooruitgang! Op álle terreinen. Samen maken we het verschil. En dat is heel hard nodig want het aantal mensen met dementie verdubbelt de komende 20 jaar naar een half miljoen.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebankLink kopieren