• Gastheer/gastvrouw

  Stichting Vier het Leven
  Locatie: Regio Sneek
  Plaats: Huizen - Huizen
  Categorie: Zorg en Welzijn
  Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je maximaal 3 ouderen per keer naar het theater in Sneek of Heerenveen en soms andere locaties in de buurt. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond.  

  Om jouw rol als gastvrouw/ gastheer succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, ben je open en toegankelijk en luister je oprecht naar de ander. Verder beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je proactief en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en  

  5-deurs auto (i.v.m. een eventuele rollator)

  Stichting Vier het Leven organiseert theater-, concert-, film- en museumbezoek met begeleiding voor ouderen die dat niet meer zelfstandig kunnen, willen of durven ondernemen. Cultuur inspireert en verbindt en onder het motto ‘Samen Uit, Samen Genieten’ geven we hier met ons team gestalte aan, zodat wij jaarlijks kunnen rekenen op ongeveer 30.000 deelnames.

  Vier het Leven is bijna in heel Friesland actief en voor de regio Makkum, Bolsward, Sneek, Joure e.o. zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om 2 tot max 8 keer per jaar ouderen uit deze regio op te halen en samen met hen naar bijvoorbeeld Theater Sneek of het Posthuis Theater in Heerenveen te gaan. Dit alles om de ouderen weer een prachtige beleving te geven.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank