Zonder Javascript functioneert deze website niet. Schakel Javascript in in uw browserinstellingen.
 • Een vriendelijke, vlotte, vrolijke, vrouwelijke, vrijwilliger voor de Koffiedamesbijeenkomst in Bolsward.

  Sociaal Collectief-locatie Bolsward
  Locatie: De Afslag 18 (Burgemeester Praamsmalaan 32)
  Plaats: Bolsward (Boalsert) - Súdwest-Fryslân
  "De Koffiedames van Bolsward" is een gezellige ontmoetingsbijeenkomst van Vrouwencentrum Full House voor Buitenlandse vrouwen die in Bolsward wonen. Voor deze bijeenkomst zijn we op zoek naar een vrijwilliger. 

  Het is elke woensdag van 9.30 uur -11.00 uur in De Afslag 18 (Burgemeester Praamsmalaan 32). 
  De ochtend wordt geleid door 2 vrijwilligers. De vrijwilligers moeten iets met taal hebben en het leuk vinden om met andere vrouwen Nederlands te oefenen.

  Het Intercultureel Vrouwencentrum Full House bestaat al jaren in Sneek. Sinds afgelopen jaar is er ook een afdeling gestart in Bolsward: "De Koffiedames van Bolsward"
  Meer informatie lezen over Full House en de Koffiedames van Bolsward? klik dan op deze link https://www.stichtingsociaalcollectief.nl/home/meedoen/vrouwencentrum/

  Wat bieden we jou als vrijwilliger?: 

  Als vrijwilliger ontvang je een korte en leuke training over het begeleiden van deelnemers  en het beschikbare materiaal. In Full House is het geschikte oefenmateriaal voor iedere deelnemer aanwezig. Je krijgt de kans om vrouwen te ontmoeten met diverse achtergronden en allerlei culturen. Een functie die veel voldoening geeft omdat je écht een verschil kunt maken voor iemand. Elk jaar hebben wij een slotfeest met al onze vrijwilligers en krijgt iedereen een leuke attentie.

  Enthousiast? Meld je aan bij het Stipepunt Bolsward!


  Sociaal Collectief biedt ondersteuning bij het behouden en ontwikkelen van initiatieven in buurten, wijken en en dorpen. Elkaar kennen en samenwerking zoeken is daarbij belangrijk. Wij leggen contact met inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers en stimuleren om talenten en kennis met elkaar te delen.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebankLink kopieren