Zonder Javascript functioneert deze website niet. Schakel Javascript in in uw browserinstellingen.
 • Dag!enDoen! in Sudwest-Fryslân zoekt vrijwillige chauffeurs

  Sociaal Collectief Dag!enDoen!
  Plaats: Bolsward (Boalsert) - Súdwest-Fryslân
  Categorie: Vervoer

  Over Dag en Doen 

  Dag!enDoen! is een project, uitgevoerd door Sociaal Collectief, om ouderen te enthousiasmeren aan het leven van alle dag deel te nemen. Vaak spelen hierbij 3 grote vragen vanuit ouderen: 
  * “Ik weet niet wat er te doen is”
  * “Ik ga daar niet alleen naartoe”
  * “Ik weet niet hoe ik daar moet komen”

  Dag en doen biedt oplossing! Via een gebruiksvriendelijke app die gratis te downloaden is via tablet, smartphone of de computer, is een digitale agenda te vinden van activiteiten die in eigen omgeving plaatsvinden.  Ouderen kunnen zich via de app aanmelden en vervolgens activiteiten uitkiezen om naartoe te gaan. Vrijwilligers leren ouderen hoe Dag!enDoen! werkt en helpen zo lang dat nodig is. Er is digitale hulp, de optie voor vervoer wanneer nodig en zij kunnen evt. mee naar een activiteit.

  Chauffeur worden bij Dag!enDoen! 
  Om de optie vervoer aan te bieden voor gebruikers van de app zoeken wij chauffeurs. Bent u in het bezit van een auto en lijkt het u leuk andere mensen te brengen naar een activiteit in uw buurt? Meldt u dan aan! Er is een reiskostenvergoeding en frequentie en mate van inzet is in overleg. 

  De stap voor ouderen om alleen naar een activiteit toe te gaan kan best groot zijn. Soms is er een drempel en spanning om nieuwe dingen uit te proberen. Graag willen we ook aanbieden dat vrijwilligers 1 of 2 keer mee gaan en hierin begeleiden. We zijn benieuwd of u hier ook voor open staat als optie en horen dit graag terug

  Het project is volop in ontwikkeling en er komen steeds meer activiteiten en deelnemers. We zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om mee te denken en mee te helpen achter de schermen 

  Enthousiast en belangstelling om mee te werken aan dit project?
  Meld je aan via de vacaturebank of voor meer informatie via contactpersoon: 
  Jetske Albada – Leijenaar 
  dagendoen@sociaalcollectiefswf.nl
  06-25717171


  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebankLink kopieren