Zonder Javascript functioneert deze website niet. Schakel Javascript in in uw browserinstellingen.
 • Ben jij een luisterend oor met hart voor mantelzorgers in Sneek? Reageer dan snel op medewerker mantelzorgondersteuning.

  Sociaal Collectief
  Locatie: Gonggrijpstraat 50
  Plaats: Sneek (Snits) - Súdwest-Fryslân
  Voor deze vacature moet je minimaal 21 jaar zijn.
  Ben jij een luisterend oor met hart voor mantelzorgers? Heb je ervaring in het werken met computers en wil je ons op het Stipepunt komen helpen mantelzorgers te ondersteunen?  

  Dan is vrijwilligerswerk bij het Stipepunt, onderdeel mantelzorgondersteuning, wel wat voor jou!

  Sociaal Collectief is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers M/V die zich in willen zetten bij het Stipepunt voor mantelzorgers in Sneek. Samen met de andere vrijwilligers onderhoud je actief contacten met de mantelzorgers, ben je een luisterend oor en denk je actief mee over oplossingen als iemand het even niet meer weet.

  Je mag helpen activiteiten te organiseren en zelf deelnemen aan bijvoorbeeld het mantelzorgcafé, de dag van de mantelzorg en overleggen rondom het thema mantelzorg. 

  Het werk op de Stipepunten is dankbaar werk. Jij wordt vrijwilliger van Sociaal Collectief, lid van een enthousiast team van mensen en krijgt waardering en trainingen aangeboden. 

  Het aantal uren kan in overleg, maar bedraagt minimaal 4 uur per week. Je bent beschikbaar op maandagmiddag en/of dinsdagmiddag.

  Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met het Stipepunt Sneek.
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebankLink kopieren