• Algemeen medewerker Kazemattenmuseum

  Kazemattenmuseum Kornwerderzand
  Plaats: Kornwerderzand (It Koarnwertersân) - W
  Categorie: Gastvrouw/heer
  Voor deze vacature moet je minimaal 16 jaar zijn.
  Voor de dagelijkse gang van zaken in het museum zoeken we meerdere vrijwilligers. Taken zijn onder andere het openen en sluiten van het museum, verkoop van entreebewijzen, het bemensen van het bezoekerscentrum, schoonhouden van het museum en het werk als suppoost.

  Als algemeen medewerker ben je altijd onderdeel van een team vrijwilligers dat eens per drie weken enkele dagen dienst doet. Samen verdelen jullie de taken en dragen de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen op de openingsdagen. Natuurlijk is er altijd ondersteuning van het groepshoofd.

  Het museum biedt je een mooie werkomgeving. Het geeft je de tijd en informatie om het verhaal van Stelling Kornwerderzand te leren kennen, het is er gezellig en er is genoeg ondersteuning bij het inwerken als vrijwilliger.

  Lijkt dit je leuk reageer dan hier onder. 
  Het Kazemattenmuseum is een oorlogsmuseum dat door vrijwilligers wordt beheerd. Het vertelt over de eerste dagen van de Tweede Wereldoorlog. De soldaten in deze kazematten waren namelijk de enige in Europa die de Duitse Blitzkrieg enkele dagen tot stilstand brachten. Een enorme prestatie van deze 225 soldaten op Stelling Kornwerderzand.

  Met een mooie collectie, bijzondere tentoonstellingen, prachtige verhalen in de onverwoestbare kazematten maken bezoekers kennis met de soldaten van toen en de moeilijke, maar ook, fijne tijden die ze hebben gehad.

  Deze verhalen willen we natuurlijk blijven vertellen. Daarvoor kunnen we je hulp goed gebruiken. Misschien zit er iets voor je bij.

  Wil je meer weten of een afspraak maken kan je bellen naar 0651345479 of mailen naar vrijwilligers@kazemattenmuseum.nl
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank