• Gastheer/vrouw

  Het Kleine Paradijs
  Locatie: Het Kleine Paradijs
  Plaats: Oosterend (Easterein) - Súdwest-Fryslân
  Categorie: Gastvrouw/heer
  Voor deze vacature moet je minimaal 16 jaar zijn.
  Vrijwilliger op Unieke locatie

  Het Kleine Paradijs in Easterein is een prachtige plek waar je kunt overnachten in een boomhut, kerkje maar ook op een vlot in het water. Gelegen midden tussen de Friese weilanden kunt u hier de rust van de natuur ervaren.

  We zijn nu ruim anderhalf jaar op deze unieke locatie en we hebben het druk met veel verschillende bezigheden. Dagelijks komen toeristen uit het hele land ons bezoeken en in totaal kunnen ook 22 mensen op ons terrein logeren. We willen graag een plek zijn waar mensen zich thuis voelen, aan persoonlijke ontwikkeling kunnen doen en waar familie opstellingen word gegeven door Mathijs. Zie ook onze website.

  Wij zijn op zoek naar mensen die soms als wij bijvoorbeeld om boodschap moeten ons kunnen vervangen dus gasten kunnen ontvangen, praatje maken, en misschien ook eens een huisje schoon maken. Iemand die bij ons zich fijn voelt, mee wil helpen, denken en ideeën heeft om het onze gasten naar de zin te maken. 

  Vind jij persoonlijke ontwikkeling leuk of werken er mensen meteen zorgvraag, hoe mooi is het om samen met elkaar een mooie  plek te creëren waar we voor elkaar klaarstaan.  Ben jij die gezellige, creatieve of handige duizendpoot en lijkt het je wat om op onze locatie vrijwilligers werk te doen reageer dan hier onder. 
  Heeft u belangstelling voor deze vacature? Klik dan hieronder op de knop.
  Terug naar vacaturebank