Medewerker vrijwilligerswerk gezocht voor Stipepunt Koudum

Sociaal Collectief - Stipepunt Koudum
Lees meer

Start BUURTBEMIDDELING Súdwest-Fryslân!

Sociaal Colllectief Buurtbemiddeling
Lees meer

Gastheren/vrouwen gezocht

Parkflat Stadsfenne
Lees meer

Vrijwilligers voor Afslag 18 jongerencentrum Bolsward

Sociaal Collectief-locatie Bolsward
Lees meer

Ben jij een luisterend oor met hart voor mantelzorgers in Sneek? Reageer dan snel op medewerker mantelzorgondersteuning.

Sociaal Collectief
Lees meer

Medewerker gezocht voor het Stipepunt Sneek

Sociaal Collectief
Lees meer

Ik meld mij aan als vrijwilliger

Wat betekent Mantelzorger zijn?

donderdag 10 november 2022
DVDMZ_RGB.png
Vandaag is de Dag van de Mantelzorg. Het moment of even stil te staan bij alles wat je doet, bent èn betekent. Wat dat je veel betekent staat als een paal boven water!

Je zorgt, staat klaar, je staat aan, je bent dankbaar dat je iets voor je naaste kunt doen. Je merkt ook dat de zorg langzaam toeneemt. Je houdt vaak veel ballen in de lucht, hebt of neemt minder tijd voor jezelf, bent soms moe en hebt wellicht zorgen over hoe het allemaal komt.

Ben jij mantelzorger in de Gemeente Súdwest-Fryslân? Dan leren we je graag kennen.
Elke week zit een team van vrijwilligers voor je klaar bij de Stipepunten in Súdwest-Fryslân. Ben je Mantelzorger. Of heb je vragen over mantelzorg? En kom je er zelf niet uit, heb je steun nodig of een luisterend oor? Kom dan gerust langs. De vrijwilligers van de Stipepunten zijn er voor jou!
Je vindt de Stipepunten in Bolsward, Koudum, Makkum en Sneek.

Ben je Mantelzorger? Meld je dan aan bij een Stipepunt bij jou in de buurt. Dit kan online via https://stipepunt.nl/aanmelden-mantelzorger Dan ontvang je onder andere de Mantelzorgpas, de nieuwsbrief voor Mantelzorgers en uitnodigingen voor leuke activiteiten.

Ook kun je bij het Stipepunt terecht voor vragen over vrijwilligerswerk en zijn er medewerkers van de Papierwinkel aanwezig om te helpen bij het invullen van formulieren.Kijk voor alle contactgegevens hier


Stipepunt Sneek nu (ook) aan de Gonggrijpstraat
Het Stipepunt in Sneek zit sinds kort aan de Gonggrijpstraat 50 in Sneek. Je kunt hier elke maandag terecht van 13:00 – 16:00 uur voor mantelzorg, vrijwilligerswerk en vragen aan de papierwinkel. Ook is de Sociaal Raadsvrouw aanwezig om vragen te beantwoorden.
Op donderdag blijft de papierwinkel ook in de Bibliotheek van Sneek aanwezig en heeft hiermee twee contactmomenten in de week.Nieuws

Stipepunten gesloten tijdens de feestdagen

maandag 19 december 2022
Alle Stipepunten zijn...
Lees meer...

Het leven van en met mijn moeder Wil en Alzheimer: dinsdag 6 december Alzheimer Café Súdwest in Koudum.

donderdag 24 november 2022
Het leven van...
Lees meer...

Wat betekent Mantelzorger zijn?

donderdag 10 november 2022
...
Lees meer...