• Gratis theatervoorstelling: ‘Die andere ouders doen ook maar wat... SPECIAL’

  donderdag 25 maart 2021
  Hoe is het als het ouderschap anders blijkt te zijn dan gedacht omdat je kind intensieve zorg nodig heeft? Hoe is het om afscheid te nemen van je verwachtingen? Wat doet het met jou en je relatie? En hoe houd je die intensieve zorg vol? 
   FLYER-A5-SPECIAL-_-juni-2020-BINT.jpg


  Theatergroep Bint presenteert een nieuwe online voorstelling die de impact van ouderschap van zorgintensieve kinderen bespreekbaar maakt.
  Theatergroep Bint speelt deze voorstelling op dinsdag 13 april van 20.00 tot 21.30 uur speciaal voor ouders in Fryslân. Een voorstelling die u wordt aangeboden door de Friese welzijnsorganisaties Kearn Welzijn, Het Bolwerk, Sociaal Werk De Kear, Sociaal Collectief, De Skûle Welzijn, Timpaan, Mantelzorg Amaryllis en Caleidoscoop.  Zij vinden het belangrijk om juist in deze tijd iets te kunnen aanbieden voor deze groep ouders die het door de lockdown extra zwaar heeft.

  Aanmelden
  U kunt zich voor de online voorstelling aanmelden door een mail te sturen naar Doortje Adema, Stichting Sociaal Collectief, d.adema@sociaalcollectiefswf.nl. De datum is dinsdag 13 april van 20.00 - 21.30 uur. Na aanmelding ontvangt u per mail een link waarmee u kunt inloggen om de voorstelling bij te wonen.
  Deelname is kosteloos

  Meer informatie vindt u in onderstaande bijlage:

  Friese welzijnsorganisaties aandacht voor ouders van zorgintensieve kinderen.pdfFriese welzijnsorganisaties aandacht voor ouders van zorgintensieve kinderen.pdf

 • Nieuws

  Papierwinkels Bolsward en Sneek op afspraak open

  donderdag 8 april 2021
  Papierwinkels van...
  Lees meer...

  Gratis theatervoorstelling: ‘Die andere ouders doen ook maar wat... SPECIAL’

  donderdag 25 maart 2021
  Hoe is het als het ouderschap anders blijkt te...
  Lees meer...

  De Sociale Kuierkaart - mooie wandelingen door Súdwest-Fryslân

  donderdag 25 maart 2021
  Heeft u er al gebruik van gemaakt, deSociale...
  Lees meer...